Diensten

Professioneel beheer

Het beheer van uw onroerend goed staat bij ons hoog in het vaandel. De waarde van uw woning, uw grootste bezit, hangt er immers mee samen. Professioneel beheer gaat bij ons verder dan alleen het plannen van een algemene ledenvergadering. Naast het reguliere onderhoud adviseren wij ook bij planmatig onderhoud en de uitvoering hiervan. Hierbij maakt het niet uit of uw Vereniging van Eigenaren uit zes of zestig woningen bestaat. Daarnaast houden wij de verenigingen op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van vastgoedbeheer.

Naast de uitstekende kennis van onroerend goed is ook het technisch beheer bij ons in goede handen. Wij staan ingeschreven in de registers van stichting VGME en Sertum, als gecertificeerd Vastgoed Inspecteur en Vastgoed Adviseur. Dit geldt voor zowel de BOEI-methodiek als de NEN 2767. Hierdoor bent u dus verzekerd van een professioneel vastgoedbeheer. Zorgeloos wonen is de wens van iedere eigenaar. En hier zetten wij ons dan ook dagelijks voor in met Passie!

Betrokken

Vastgoedbeheer in de ruimste zin van het woord en altijd dichtbij. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat u een vast aanspreekpunt heeft. Ons werkgebied is geheel Noord- en Zuid-Holland. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met vragen over uw Verenging van Eigenaren maar ook met betrekking tot een onafhankelijk advies op het gebied van beheer en onderhoud of andere vastgoedaangelegenheden.

Betrouwbaar

Wij werken met onafhankelijke partijen, dus geen vaste aannemers. Uit ons netwerk kiezen wij in overleg met de Vereniging van Eigenaren de partijen waar offertes aangevraagd gaan worden. Als de Vereniging van Eigenaren de voorkeur geeft aan een bepaalde partij doordat hier al een relatie mee bestaat is dit natuurlijk ook mogelijk. Een tevreden klant is immers de beste ambassadeur!

Stichting VastgoedManagers-Expert (VGME)

REOV geregistreerd