Vastgoedmanagement

Particulier beheer

Tijdens uw afwezigheid of verblijf in het buitenland lopen uw dagelijkse zaken gewoon door. Wij kunnen u hierbij ondersteunen door middel van particulier beheer.

Wij zorgen voor het contact met de huurder, de incasso van de huur en de betaling van uw vaste lasten. Daarnaast zorgen wij, indien noodzakelijk, voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand en de begeleiding bij verbouw en/of renovaties. Door ons uitgebreide netwerk van o.a. aannemers, schilders, en installateurs kunnen wij op een goede en efficiënte wijze uw eigendom beheren. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de verhuur van uw woning.

Bedrijfsmatig beheer

Hierbij treden wij op namens de eigenaar die het object niet kan of wil beheren en hebben wij intensief contact met de huurders.

Wij dragen zorg voor het dagelijks onderhoud zoals kleine reparaties en keuringen. Ook houden wij toezicht op de wet- en regelgeving. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in de uitvoering van het planmatig onderhoud. Bij dit laatste kunt u denken aan de verschillende soorten inspecties, gevelreiniging, liftrenovaties en schilderwerk. Op een dergelijke wijze blijft het pand in een goede conditie wat leidt tot tevreden huurders en uiteindelijk tot een beter rendement voor beide partijen.

Vastgoedbeheer regelen? Neem contact met ons op: